Despre noi

Misiune


ARCwaste Collection SRL este o organizatie colectiva care are drept activitate preluarea si ducerea la indeplinire a obligatiilor producatorilor de echipamente electrice si electronice.


ARCwaste Collection SRL asigura colectarea si tratarea DEEE in instalatii autorizate, cu evitarea eliminarii poluantilor in mediu, realizand in acelasi timp un grad ridicat de reciclare a materialelor continute de acestea, cu scopul de a fi reintegrate in ciclul de productie, in acord cu principiile economiei circulare.


Misiunea ARCwaste Collection SRL este de a atinge obiectivele de colectare si reciclare a DEEE pentru producatorii de la care preluam responsabilitatea, in conformitate cu legislatia nationala si europeana aplicabila, urmarind in acelasi timp respectarea de catre partenerii contractuali a standardelor europene relevante.


Viziune

Viitorul planetei depinde de ingrijirea si conservarea mediului. Conform acestui principiu, reciclarea deseurilor drept forma de investitie in sanatatea planetei este o prioritate pentru noi.

Credem in puterea noastra de a schimba lucrurile prin responsabilitate, in numele propriu si al celor care ne aleg drept partener. De aceea, ne-am angajat sa folosim intelept resursele de mediu si sa ne protejam planeta, pentru noi si pentru cei din jur.

Cum colaborăm?

In baza licentei de operare nr. 14 din data de 06.05.2021, emisa de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, ARCwaste incheie contracte de transfer al responsabilitatii cu producatorii sau cu reprezentantii autorizati care actioneaza in numele producatorilor.

ARCwaste a fost constituita in baza Legii nr. 31/1990, fiind inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/5438/2020, CUI 42537035, in baza Rezolutiei nr. 58011/25.05.2020 emisa de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.