Formular de contact date cu caracter personal

Daca ati accesat aceasta pagina inseamna ca aveti o solicitare referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs completand acest Formular

Am pregatit mai jos pentru dvs. cateva detalii pentru a usura procesul:

  • Va rugam sa retineti ca aveti posibilitatea sa selectati limba dorita in cadrul acestui Formular. 

  • Toate campurile formularului sunt obligatorii si pot fi completate prin selectarea unei optiuni sau prin introducerea de informatii detaliate, dupa caz.

  • In cazul in care informatiile pe care ni le-ati furnizat nu sunt suficiente pentru a va identifica sau pentru a va indeplini solicitarea, va vom contacta prin intermediul adresei de e-mail pe care ne-o furnizati pentru a obtine informatiile de care avem nevoie.

  • Va rugam sa va asigurati ca furnizati numai informatiile dvs. si nu informatii despre alte persoane.

  • Va rugam sa furnizati o adresa de e-mail valida care este a dvs. si nu a altor persoane.

Vom prelucra informatiile pe care ni le furnizati prin completarea acestui Formular, precum si informatiile care contin date cu caracter personal pe care vi le punem la dispozitie in conformitate cu solicitarea dvs., in scopul: 

  • de a da curs solicitarii dvs. referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal (pe baza obligatiei noastre legale de a raspunde solicitarilor persoanelor vizate); 

  • de arhivare a solicitarii dvs., in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile si procedurile interne (bazate pe obligatiile noastre legale - dupa caz, pentru a pastra dovezi ale acestor solicitari si pe interesul nostru legitim de a ne proteja drepturile si interesele in acest domeniu, in mod normal nu mai mult de termenul de prescriptie aplicabil in investigatiile din domeniul protectiei datelor cu caracter personal).

Dupa expirarea perioadei de arhivare, vom sterge/anonimiza irevocabil datele dvs.

Pentru informatii generale si pentru mai multe detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si la drepturile specifice in acest context, oferim, pastram si actualizam informatii in cadrul Sectiunii Nota de informare privind protectia datelor din acest site.